Gevulde eieren met tonijn en pesto

Gevulde eieren met tonijn en pesto

Smulweb imageSmulweb

Gevulde eieren boordevol smaak, dat krijg je bij deze variant met tonijn en pesto. Gebruik het kookvocht voor een lekkere bouillon en boen ondertussen alvast die BBQ maar op. Het wordt een feestje!

15 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum vers
  • 160 g Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevulde eieren met tonijn en pesto op tafel.

  1. Kook de eieren hard. Spoel ze af onder koud stromend water en pel ze.
  2. Snijd de eieren in de lengte doormidden en wip de dooiers eruit. Druk de dooiers fijn met een vork.
  3. Vermeng de fijngedrukte dooiers met mayonaise, pesto, uitgelekte tonijn en basilicum of peterselie. Voeg eventueel nog wat mayo toe om een smeuïge massa te krijgen.
  4. Vul de ei-helften met het mengsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Gevulde eieren