Zalmwraps met kruidencreme

Zalmwraps met kruidencreme

Smulweb imageSmulweb

Deze tortilla wraps met gerookte zalm, kruiden roomkaas en citroen brengen je in een culinair walhalla. Serveer ze als licht voorgerecht of lunch voor bijvoorbeeld bij een zomerse barbecue.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zalmwraps met kruidencreme op tafel.

  1. Leg de tortilla's 2 minuten in een warme koekenpan of oven of leg ze 20 seconden in de magnetron op 800 watt zodat ze gemakkelijk te rollen zijn.
  2. Meng de groene kruiden door de zure room. Besmeer de tortilla's met deze kruidencrème en snijd ze in vieren. Als er crème over is dan kan deze apart geserveerd worden.
  3. Leg plakjes gerookte zalm op de met kruidencrème besmeerde tortillapunten. Rol ze op tot puntvormige zakjes.
  4. Zet ze per 4 stuks als een bloementuiltje in een glas.
  5. Snijd de schilletjes van de schoongeboende citroen en gebruik deze als garnering voor de wraps.
  6. Pers de citroen en meng 1-2 eetlepels sap met de olijfolie. Voeg peper en zout toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Sauzen Kruiden