Heerlijk voor het weekendgevuld turks brood

Heerlijk voor het weekendgevuld turks brood

Smulweb imageSmulweb

Gevuld Turks brood, daar maak je iedereen blij mee! Gehakt, uien, groenten, tauge en belegen kaas zijn de basis. Even in de oven en smullen maar!

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Heerlijk voor het weekendgevuld turks brood op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
  2. Snipper de uien en knoflook en fruit deze in de olie. Rul het gehakt en voeg dan de gesneden groenten toe, als laatste de taugé.
  3. Snij de bovenkant van het brood dun af en hol deze uit, zodat het groentemengsel erin past. Smeer de bodem in met een mengsel van olie en knoflook.
  4. Verdeel het groentemengsel over het brood en bestrooi het rijkelijk met belegen geraspte kaas. Voeg naar smaak zout, peper, ketjap en sambal toe.
  5. Bak het geheel ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  6. Optioneel: voeg een klein blikje tomatenpuree toe aan het groentenmengsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Turks brood