Ravioli met kaas en champignonsaus

Ravioli met kaas en champignonsaus

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke ravioli gevuld met kaas op smaak gebracht met een champignonsaus die is afgemaakt met witte wijn en lente-uitjes. Eventueel nog even onder de hete grill tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Ravioli met kaas en champignonsaus op tafel.

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Pel en snipper de ui. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes.
  2. Verhit de olijfolie. Bak hierin de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak deze mee tot al het vocht verdwenen is.
  3. Blus dit af met de witte wijn. Laat wat inkoken. Voeg dan de room culinair of de slagroom toe en kook dit een beetje in. De saus moet iets dikker worden.
  4. Kook ondertussen de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
  5. Meng de ravioli met de saus. Roer de lente-uitjes erdoor en bestrooi met geraspte kaas.
  6. (Zet de schaal eventueel nog even onder de hete grill tot de kaas gesmolten en goudbruin is)
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kaas Sauzen