Pasta met gehakt gorgonzola en roerbakgroente

Pasta met gehakt gorgonzola en roerbakgroente

Smulweb imageSmulweb

De perfecte maaltijd vol smaak! Rul het gehakt, voeg gorgonzola en groente toe en breng op smaak. Kook de spaghetti en besprenkel met olijfolie. Serveer met de heerlijke saus van gehakt en groente.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pasta met gehakt gorgonzola en roerbakgroente op tafel.

  1. Was alle groente en snijd ze in zichtbare ringen of plakjes. Pel de knoflook en hak hem fijn.
  2. Bak het gehakt in een braadpan met een eetlepel olijfolie totdat het rul is. Voeg gorgonzola, knoflook, oregano en paprikapoeder toe. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Bak de groenten in een wok op hoog vuur totdat ze dichtgeschroeid zijn. Strooi venkelzaad, peper en een beetje zout erover en roerbak het geheel 10 minuten.
  4. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing en laat het in een vergiet uitlekken. Besprenkel met een beetje goede olijfolie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Kaas