Varkensrollade met appelstroop en abrikozen

Varkensrollade met appelstroop en abrikozen

Smulweb imageSmulweb

Deze verrukkelijke varkensrollade met appelstroop, abrikozen en kaneel is echt een aanrader als je gasten krijgt of tijdens de feestdagen. Serveer het met de abrikozensaus en je hebt een culinaire verrassing op tafel!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 g Varkensrollade mager

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Varkensrollade met appelstroop en abrikozen op tafel.

  1. Vermeng de appelstroop met de mosterd en kaneelpoeder in een kommetje en bestrijk hiermee de rollade.
  2. Verwarm de boter in een braadpan en braad de rollade zachtjes rondom aan. Haal het vlees even uit de pan en fruit de gesnipperde ui in het braadvet. Strooi de bloem erover en bak heel even mee.
  3. Doe de abrikozen en de wijn in de pan, roer het goed door en laat het aan de kook komen. Draai het vuur laag, leg het vlees terug en laat het geheel met het deksel schuin op de pan nog ruim 60 minuten stoven. Keer de rollade een paar keer om. Controleer of er nog voldoende vocht in de pan zit
  4. voeg anders wat water toe.
  5. Haal het vlees uit de pan, snijd in plakken en serveer met de abrikozensaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Abrikozen