Milde viscurry uit india

Milde viscurry uit india

Smulweb imageSmulweb

Ontdek de smaakvolle, milde viscurry uit India, die je zelf kunt maken. Met paprika, ui, knoflook, tuinerwten en heerlijk gekruid met boemboe curry en geserveerd met rijst. Een prachtig gerechtje voor tijdens de lunch of het diner.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Milde viscurry uit india op tafel.

  1. Maak de paprika's schoon en snijd ze in kleine stukken.
  2. Verhit de olie en bak de ui, geperste knoflook en paprika op middelhoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten.
  3. Voeg de boemboe curry, kokosmelk en het kippenbouillontablet toe en breng alles al roerend aan de kook.
  4. Voeg tuinerwten toe en warm het geheel nog 10 minuten goed door.
  5. Voeg de vis toe en laat het 5 minuten zachtjes meekoken.
  6. Voeg eventueel nog peper en zout toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry