Aardappel-preischotel met rookworst

Aardappel-preischotel met rookworst

Smulweb imageSmulweb

Een hartige aardappel-preischotel met rookworst en Italiaanse kruiden. Geserveerd met krokant uitgebakken spekjes. Lekker en gemakkelijk om te bereiden!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Aardappel-preischotel met rookworst op tafel.

  1. Maak de wortel schoon en snijd deze in kleine blokjes.
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelen in een pan met water en zout in 15 minuten gaar.
  3. Bak de spekjes in een droge hapjespan zachtjes krokant uit. Snijd intussen de rookworst in dunne plakjes.
  4. Schep de aardappelblokjes, prei, wortel en worst door de spekjes en roerbak het geheel ca. 3 minuten.
  5. Voeg Italiaanse kruiden, ketchup en 3 eetlepels water toe. Laat het gerecht afgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
  6. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Rookworst