Mini bananenpannenkoekjes

Mini bananenpannenkoekjes

Smulweb imageSmulweb

Mini bananenpannenkoekjes, het perfecte ontbijt. Met een mix van bloem, bakpoeder, poedersuiker, kaneel, eieren, melk, room en rijpe bananen maak je deze kleine pannenkoekjes. Om het af te maken strooi er wat poedersuiker over.

25 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Mini bananenpannenkoekjes op tafel.

  1. Vermeng de bloem met het bakpoeder, de poedersuiker en een snufje kaneelpoeder in een kom.
  2. Klop de eieren los in een kommetje en voeg toe aan het bloem/suikermengsel.
  3. Meng goed door elkaar en voeg er vervolgens de lauwe melk, room en geprakte bananen aan toe.
  4. Vermeng alles goed tot een egaal beslag.
  5. Vet een anti-aanbakkoekenpan licht in met wat boter en schep kleine bergjes van het beslag in de pan.
  6. Bak de pannenkoekjes goudbruin en gaar, aan elke kant 1 à 2 minuten zachtjes bakken.
  7. Bestrooi de pannenkoekjes met wat poedersuiker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Pannenkoeken Banaan