Gehaktballen in zelf getrokken bouillon

Gehaktballen in zelf getrokken bouillon

Smulweb imageSmulweb

Maak zelf getrokken bouillon en maak heerlijke gehaktballen! Bak de gehaktballen krokant en bruin, voeg bloem toe aan het vet, voeg de bouillon toe en maak er een lichtgebonden saus van. Kook de gehaktballen zachtjes tot ze gaar zijn. Serveer de gehaktballen met de saus over ze heen en de rest van de saus in de juskom.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gehaktballen in zelf getrokken bouillon op tafel.

  1. Trek voor een half uur alle bouillon-ingrediënten samen en zeef de bouillon erna.
  2. Meng alle ingrediënten voor de gehaktballen en bak ze in olie krokant en bruin.
  3. Haal de gehaktballen uit de pan en doe ze in een kookpan.
  4. Voeg bloem toe aan het vet en roer zachtjes tot het lichtbruin van kleur is.
  5. Voeg de bouillon toe en maak er een lichtgebonden saus van.
  6. Voeg de saus toe aan de gehaktballen en kook de gehaktballen zachtjes tot ze gaar zijn (ongeveer 30 minuten).
  7. Serveer een deel van de saus over de gehaktballen en serveer de rest in een juskom.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Soep