Gnocchi (njokkie) carbonara uit italie

Gnocchi (njokkie) carbonara uit italie

Smulweb imageSmulweb

Geniet van de Italiaanse rijkdom met deze Gnocchi (njokkie) Carbonara. Ham- en spekblokjes worden heerlijk knapperig gebakken. Samen met de broccoli roosjes en gekookte gnocchi waar het eigeel al in zit. Laat het gerecht bekronen door wat eieren te verkruimelen en te bestrooien met kaas. Yum!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gnocchi (njokkie) carbonara uit italie op tafel.

  1. Bak eerst de ham- en spekblokjes knapperig.
  2. Kook de broccoli roosjes ongeveer 5 minuten beetgaar. Kook en verkruimel de eieren.
  3. Kook de gnocchi in kleine hoeveelheden tegelijk en schept ze met een schuimspaan uit het kokende water zodra ze boven komen drijven. Serveer de gnocchi direct.
  4. Vermeng de gekookte gnocchi met de hamblokjes, spek en broccoli. Garneer het met de verkruimelde eieren en geraspte kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta