Kip masala

Kip masala

Smulweb imageSmulweb

Maak een smaakvolle kip masala met ui, knoflook, tomaat en kerrie-masala. Bak de kipstukken mee tot deze licht aangebakken zijn en laat het gerecht stoven met wat water. Garneer met selderij en serveer. Een heerlijke Oosterse maaltijd!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Madame Jeanette Peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kip masala op tafel.

  1. Snijd de kip in stukken en snijd de ui, knoflook en tomaat klein.
  2. Verhit de olie goed in een pan en bak eerst de ui. Voeg daarna de knoflook toe en vervolgens de tomaat met maggiblokjes, suiker en peper.
  3. Bak de kipstukken (gezouten) mee tot deze licht aangebakken zijn en voeg dan de kerrie-masala toe. Roer goed om aanbakken te voorkomen.
  4. Voeg wat water toe en laat het gerecht stoven. Leg de peper bovenop en zorg ervoor dat deze niet opent.
  5. Als het gerecht gaar is, voeg dan de gesneden selderij toe en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte