Lamsshoarma met pompoen en kouseband

Lamsshoarma met pompoen en kouseband

Smulweb imageSmulweb

Proef de Oriënt met deze heerlijke lamsshoarma met pompoen en kouseband. De lamsshoarma is perfect gekruid en samen met de groenten en aardappelen in een romige santensaus een indrukwekkend gerecht.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Lamsshoarma met pompoen en kouseband op tafel.

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Snijd de kouseband in kleine stukjes. Schep knoflook en lamskruiden door het vlees samen met een scheutje olijfolie.
  2. Kook de aardappelen en kouseband samen voor 8 minuten.
  3. Roerbak de pompoen met zout en kokosrasp in beetje olie voor 5 minuten.
  4. Roerbak de lamsshoarma in een wok op hoog vuur in olie voor 5 minuten. Zet het vlees in een schaal weg.
  5. Bak de kerrie in dezelfde wok met olie, voeg de santen toe en laat het smelten. Voeg de aardappelen, pompoen, kouseband en vlees toe met 1 dl water. Schep alles goed door en laat het even intrekken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Pompoen Bonen