Rosti wokschotel

Rosti wokschotel

Smulweb imageSmulweb

Een rosti wokschotel met kip en wokgroente op smaak gebracht met cajunkruiden. Bak de rosti en kipfilet apart en voeg vervolgens samen met de wokgroente. Serveer het gerecht direct en geniet van de heerlijke smaak!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rosti wokschotel op tafel.

  1. Doe de rösti in een wokschotel en bak dit al roerend bruin, zorg dat de rösti los blijft. Doe tijdens het bakken een uitgeperste knoflook bij de rösti.
  2. Snij de kipfilet in stukjes en strooi er een klein beetje cajunkruiden naar smaak op. Bak de kipfilet in een andere pan bruin.
  3. Voeg de wokgroente bij de kipfilet en voeg 1 eetlepel cajunkruiden toe. Bak tot de wokgroente gaar is en de rösti bruin is.
  4. Voeg de rösti en kipgroentemengsel samen. Pas op dat je het vrijgekomen vocht niet bij de rösti doet, anders wordt de rösti zacht. Bak alles nog 2 minuten samen.
  5. Serveer het gerecht direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rosti