- 400 g Campina Valess Roerbakblokjes Mild Gekruid
- 150 g Paddenstoelenmix
- 400 g Bechamel saus
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Lasagne met pesto en paddenstoelen op tafel.
- De oven voorverwarmen tot 200°C.
- De olie in een wok verhitten. Roerbakblokjes hierin een paar minuten roerbakken.
- Roerbakgroenten en paddenstoelen toevoegen en nog 2 min. roerbakken. Tomaten toevoegen en 2 min. roerbakken. ½ kopje heet water erdoor roeren en dan nog 3 min. laten pruttelen. Pesto erdoor roeren.
- Witte saus maken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Een flinke lepel van het groentemengsel op de bodem van de ovenschaal scheppen. Een lepel witte saus erover verdelen en 3 el geraspte kaas erover strooien. Afdekken met lasagnebladen.
- Hierop weer een flinke lepel van het groentemengsel scheppen, met daarover witte saus en kaas. Doorgaan tot alles op is eindigend met witte saus en kaas.
- De lasagne in de hete oven zetten en in 30 minuten gaar en lichtbruin laten worden.