- 2 el gedroogde echinaceawortel.
- 2 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Soep voor betere weerstand soep met gojibessen en shiitakes op tafel.
- Laat de echinaceawortel trekken in een kom met water en laat de gojibessen weken in een andere kom met koud water. Zet de echinaceawortel en gojibessen apart.
- Doe de bouillon en kip in een grote pan en leg de uien, shiitakes, gember en Spaanse pepers rondom de stukken kip. Laat de bouillon op zeer laag vuur 1 1/2-2 uur zachtjes koken
- het kippenvlees is dan gaar en valt van het bot. Neem de pan van het vuur.
- Voeg 5 minuten voordat je de soep opdient de gojibessen en fijngesneden knoflook toe. Zeef het echinacea-aftreksel en voeg het toe aan de soep. Breng de soep eventueel weer op temperatuur.
- Schep de soep in kommen, garneer met gember en Spaanse peper en serveer.