Soep voor betere weerstand soep met gojibessen en shiitakes

Soep voor betere weerstand soep met gojibessen en shiitakes

Smulweb imageSmulweb

Boost je immuunsysteem met deze heerlijke soep met gojibessen en shiitakes. Laat de echinaceawortel trekken voor extra immune ondersteuning, voeg kip, uien, shiitakes, gember en Spaanse pepers toe en serveer met fijngesneden knoflook. Garnish met gember en Spaanse pepers.

120 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el gedroogde echinaceawortel.
  • 2 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Soep voor betere weerstand soep met gojibessen en shiitakes op tafel.

  1. Laat de echinaceawortel trekken in een kom met water en laat de gojibessen weken in een andere kom met koud water. Zet de echinaceawortel en gojibessen apart.
  2. Doe de bouillon en kip in een grote pan en leg de uien, shiitakes, gember en Spaanse pepers rondom de stukken kip. Laat de bouillon op zeer laag vuur 1 1/2-2 uur zachtjes koken
  3. het kippenvlees is dan gaar en valt van het bot. Neem de pan van het vuur.
  4. Voeg 5 minuten voordat je de soep opdient de gojibessen en fijngesneden knoflook toe. Zeef het echinacea-aftreksel en voeg het toe aan de soep. Breng de soep eventueel weer op temperatuur.
  5. Schep de soep in kommen, garneer met gember en Spaanse peper en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep