Aardappelgratin met verse bieslook uien en parmezaanse kaas

Aardappelgratin met verse bieslook uien en parmezaanse kaas

Smulweb imageSmulweb

Aardappelgratin met verse bieslook, uien en Parmezaanse kaas uit de oven. Perfect als bijgerecht bij een heerlijk feestmaal. Romige yoghurtsaus, zwarte peper en een goed glas wijn zijn een must-have bij deze gratin.

45 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Aardappelgratin met verse bieslook uien en parmezaanse kaas op tafel.

  1. Leg de aardappels, uien en bieslook in een licht ingevette ovenschaal en strooi er zwarte peper naar smaak over.
  2. Meng de yoghurt en room in een kom tot een gladde massa. Schenk het yoghurtmengsel voorzichtig over de aardappels en bestrooi het geheel met Parmezaanse kaas.
  3. Bak de aardappelgratin gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden totdat de aardappels gaar zijn en de bovenkant mooi bruin is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas