Feta loempiatjes

Feta loempiatjes

Smulweb imageSmulweb

Een originele Mediterrane twist voor Ebi loempia’s. Feta en dille maken het heerlijk smeuïg en kruidig. Juist op pittige days kan het zo'n verademing zijn als er ook iets makkelijks en yums op tafel komt.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Feta loempiatjes op tafel.

  1. Houd de loempia vellen in een ruit voor je. Leg een beetje feta in het midden. De hoeveelheid bepaalt de dikte van je loempia.
  2. Vouw de zijkantjes naar binnen en rol dan de loempia dicht.
  3. Plak het randje dicht met een papje gemaakt van bloem en water.
  4. Warm de frituurpan voor op 180 graden.
  5. Frituur hierin de loempia'tjes tot ze goudbruin van kleur zijn.
eet smakelijk