Geglaceerde wortel met knoflook

Geglaceerde wortel met knoflook

Smulweb imageSmulweb

Geglaceerde wortels met knoflook: Een knoflookrijke twist op een klassieke bijgerecht. Glaceren in boter zorgt voor een lichte karamellisatie, terwijl de knoflook zowel punchy als pittig is. Perfect om jouw avondmaal compleet te maken.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Geglaceerde wortel met knoflook op tafel.

  1. Schil de wortels en snijd ze in plakjes.
  2. Verwarm de boter samen met de olie op laag vuur. Laat de worteltjes al roerend 5 minuten glaceren.
  3. Voeg de knoflook toe en laat nog even zachtjes meefruiten zonder te verkleuren.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden