Gnocchi di patate alla piemontese

Gnocchi di patate alla piemontese

Smulweb imageSmulweb

Italiaanse klassieker: Gnocchi di patate alla piemontese. Verrukkelijke aardappelbolletjes in een kruidige tomatensaus met zongedroogde tomaten en knoflook, overgoten met verse Parmezaanse kaas en getopt met verse basilicum.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 40 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gnocchi di patate alla piemontese op tafel.

  1. Snijd de knoflook en zongedroogde tomaten in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook.
  2. Voeg de Basilico saus en zongedroogde tomaten toe en verwarm het geheel. Breng ondertussen een ruime hoeveelheid water aan de kook (houd 1 liter water per 100 gram Gnocchi aan).
  3. Kook de Gnocchi 3 minuten en verdeel met de saus over de borden. Garneer het geheel met Parmezaanse kaas en verse basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta