Spaghetti con funghi e pancetta

Spaghetti con funghi e pancetta

Smulweb imageSmulweb

Spaghetti con funghi e pancetta, een perfect Italiaans recept voor de warme zomer. Gooi stukjes spek, knoflook, champignons in de pan en laat de geur in uw huis zweven. Serveer het op heerlijk al dente gekookte Spaghetti en garneer met peterselie. Zo simpel en lekker!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Spaghetti con funghi e pancetta op tafel.

  1. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook voor de pasta (1 liter per 100 gram pasta). Snijd ondertussen het spek, de knoflook en champignons in stukjes. Fruit de knoflook en bak de champignons met de stukjes spek even mee.
  2. Verwarm de Funghi Porcini saus, al roerend, op laag vuur.
  3. Kook ondertussen de Spaghetti volgens de instructie op de verpakking beetgaar. Laat het uitlekken in een vergiet en verdeel het over de borden. Schep de saus en de spek met champignons over de Spaghetti en garneer het geheel met peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees