Mmmmgerookte zalmrol met spinazie en kaas

Mmmmgerookte zalmrol met spinazie en kaas

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk gerecht dat zowel als voorgerecht of als snack geserveerd kan worden. Het is een gerookte zalmrol gevuld met spinazie en kaas dat minimaal 8 uur in de koelkast moet rusten voor de beste smaak. Serveer het met trots!

25 min bereiden

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 450 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mmmmgerookte zalmrol met spinazie en kaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Klop de eieren los met een garde en vermeng met (ontdooide en uitgelekte) spinazie. Verdeel het mengsel over de bakplaat en bestrooi met geraspte kaas.
  3. Bak de spinaziekaas in het midden van de oven voor ongeveer 20 minuten. Laat het goed afkoelen op de bakplaat.
  4. Besmeer de afgekoelde spinaziekaas met de roomkaas met kruiden en verdeel hierover de gerookte zalm.
  5. Rol het geheel voorzichtig op, eventueel met behulp van het bakpapier. Verpak het in plastic folie en leg minimaal 8 uur in de koelkast.
  6. Snijd de spinazierol in niet te dikke plakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Spinazie