Italiaanse droom

Italiaanse droom

Smulweb imageSmulweb

Een Italiaanse droom van Bitterkoekjes en frisse perzik, overgoten met een zachte combinatie van slagroom, mascarpone, kaneel, vanillesuiker en Blue Band Culinair. De Italiaanse droom wordt afgemaakt met amandelsnippers, chocolade, kaneel en poedersuiker. Een droomdessert dat je moet proeven!

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Italiaanse droom op tafel.

  1. Leg bitterkoekjes in een schaal met doorsnede van 20 cm.
  2. Schenk ½ dl Amaretto eroverheen en laat het intrekken.
  3. Leg stukjes perzik erop.
  4. Klop slagroom stijf met suiker en ½ dl Amaretto.
  5. Meng mascarpone en Blue Band Culinair samen met ½ theelepel kaneel en wat vanillesuiker.
  6. Spatel slagroom door het mascarpone mengsel.
  7. Verdeel het mengsel over de bitterkoekjes en perziken in de schaal.
  8. Laat het geheel opstijven in de koelkast.
  9. Rooster de amandelsnippers goudbruin in een koekenpan en laat ze afkoelen.
  10. Bestrooi de Italiaanse droom met de amandelsnippers, chocolade, kaneel en poedersuiker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden