Knoflookworst of gehaktbal

Knoflookworst of gehaktbal

Smulweb imageSmulweb

'Knoflookworst of gehaktbal'? Geen keuzestress met dit gehaktrecept. Meng de kruiden door het gehakt en laat het een tijdje in de koelkast staan. Draai worsten van het gehakt of balletjes en bak ze goudbruin af. Je hebt er alleen een beetje mosterd bij nodig.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Knoflookworst of gehaktbal op tafel.

  1. Vermeng alle kruiden en specerijen door het gehakt en meng het met je handen goed door elkaar totdat het wat plakkerig wordt.
  2. Doe het gehaktmengsel 30-60 minuten in de koelkast zodat de smaken kunnen mengen.
  3. Stop het gehaktmengsel in varkensdarm of draai er ballen van.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees