- 1 g Chilivlokken
- 16 Lychee
- 1.5 el Gedroogde cranberry's
Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Caribische kipcurry op tafel.
- Snijd de kipfilet in hapklare stukjes en vermeng goed met gember, chilivlokken en limoenrasp.
- Druppel olie erover en laat kort marineren.
- Schil en fileer de sinaasappels.
- Was de lente-uitjes en snijd in rolletjes.
- Snijd de banaan in grove stukken.
- Schil, indien nodig, de lychees.
- Verhit een pan met olie en bak de kipfilet kort aan.
- Voeg de lente-uitjes toe en bak even mee.
- Voeg de banaan, sinaasappels, lychees en cranberry's toe en bak even mee.
- Bestrooi met kerriepoeder, roer goed door en giet kokosmelk erover.
- Voeg groentebouillon toe en kruid met zout en peper.
- Voeg crème fraiche toe en roer alles goed door.