perzisch gehakt

perzisch gehakt

Smulweb imageSmulweb

Deze Perzische Gehakt is een smaakvolle combinatie van kruiden, abrikozen, rozijnen en pijnboompitten. Geserveerd met notenrijst en een tomatensalade.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke perzisch gehakt op tafel.

  1. Verhit wat olie in een pan.
  2. Fruit hierin de uien lichtbruin en knijp de knoflook erbij.
  3. Bak vervolgens het gehakt hierbij lichtbruin.
  4. Strooi de kruiden erover. Voeg een scheutje water toe en stoof alles 10 minuten.
  5. Doe de gehakte abrikozen, de pijnboompitten en de rozijnen erbij en bak ze al roerend op laag vuur nog een minuut of 10 mee.
  6. Serveer met notenrijst en een tomatensalade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees