- 30 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Cupcake mojito op tafel.
- Verwarm de oven voor op 170°C en plaats de papieren vormpjes in de bakplaat.
- Snijd de boter in blokjes en mix dit tot een gladde massa. Voeg daarna de eieren en de melk toe. Voeg ten slotte het bakmeel en de suiker toe en klop het geheel gedurende 3 minuten tot een egaal, luchtig beslag.
- Vul de vormpjes iets meer dan de helft en bak de cupcakes ongeveer 20 minuten in de oven. Controleer met een satéprikker of deze droog uit de cake komt wanneer je deze in het midden hebt gestoken.
- Laat de cupcakes afkoelen.
- Maak het glazuur: doe de ingrediënten in een pannetje en kook het geheel 5 minuten. Prik gaatjes in de cupcake en schenk het glazuur erover.
- Maak de botercrème topping: doe de boter in een kom en klop het glad. Voeg daarna de overige ingrediënten toe en mix het tot een geheel.
- Decoreer de cupcakes met de topping en voeg optioneel een blaadje munt of een schijfje limoen toe.