Knapperige chocolade koekjes

Knapperige chocolade koekjes

Smulweb imageSmulweb

Bak de lekkerste knapperige chocolade koekjes met dit recept. Het deeg bevat gehakte chocolade, rum of aroma en veel chocolade. Bak ze 8 tot 10 minuten op 200 graden.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Knapperige chocolade koekjes op tafel.

  1. Bekleed bakplaten met bakpapier.
  2. Kneed deeg van bloem, bakpoeder (of zelfrijzend bakmeel), cacao, suiker, mespunt zout, boter, ei en rum of aroma. Kneed gehakte chocolade door het deeg.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden (hete lucht 175 graden).
  4. Vorm van het deeg 2 rollen en snijd elke rol in plm. 22 plakjes.
  5. Bak de koekjes plm. 8 - 10 minuten en laat ze daarna afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Chocolade Koekjes Chocolade maken