Pangafilet in hete kerriesaus

Pangafilet in hete kerriesaus

Smulweb imageSmulweb

Proef het Oosten met deze heerlijke hete kerriesaus! Pangafilets in kerrie, kokosmelk en tomatenblokjes. Geserveerd met rijst en koriander, een heerlijke en makkelijke maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pangafilet in hete kerriesaus op tafel.

  1. Snijd de pangafilets in de lengte door. Bestrooi de repen vis rondom met zout en peper en bestuif de filets met bloem.
  2. Verwarm de boter en bak de filets aan beide kanten aan. Neem ze uit de pan en roer het bakvet in de pan los.
  3. Fruit de ui en de kerriepoeder in circa 5 minuten op lage stand. Voeg de tomatenblokjes toe en laat even aanbakken. Roer dan de kokosmelk erdoor en breng aan de kook. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  4. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Leg de pangafilets terug in de saus en laat met het deksel op de pan nog circa 5 minuten stoven.
  6. Serveer de rijst in een kommetje. Leg de filets ernaast en giet er wat saus overheen. Garneer eventueel met koriander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen