Hertenbiefstuk

Hertenbiefstuk

Smulweb imageSmulweb

De hertenbiefstuk wordt omwikkeld met spek en rijkelijk besprenkeld met kruiden en peper. Bak het vlees bruin in boter en laat vervolgens 5 minuten garen in de oven. Serveer met smaakvolle paddenstoelen en jus.

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 Ontbijtkoek

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Hertenbiefstuk op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Omwikkel het vlees met spek en zet het indien nodig vast met prikkers. Strooi de meegeleverde kruiden erover en voeg peper en zout toe. Leg op elke biefstuk een takje rozemarijn.
  2. Bak het vlees in enkele minuten in boter bruin en laat het vervolgens ca. 5 minuten garen in de oven.
  3. Bak de paddenstoelen in de achtergebleven boter gedurende ca. 3 minuten. Bestrooi ze met zout en voeg olie en azijn toe.
  4. Serveer het vlees met de paddenstoelen en jus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees