Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Snelle maar heerlijke ovenschotel met vis op tafel.
- Ontdooi de filets en snijd 1 grote courgette in dunne plakken.
- Vet een ruime ovenschaal in met olie of boter. Leg de plakjes aardappel en courgette dakpansgewijs op elkaar. Strooi wat peper en zout over de aardappel en courgette als je aan een tweede laag begint. Dit hangt af van de grootte van de schaal en hoeveel aardappels je wilt gebruiken.
- Snijd de gedroogde tomaatjes fijn en verdeel ze over de schotel. Leg hierop de vis (bestrooid met viskruiden).
- Maak de kaassaus warm in een pannetje en giet deze over de schotel. Verdeel de saus gelijkmatig over de schaal.
- Strooi er de geraspte kaas over en bak 30-45 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. De tijd dat het in de oven moet hangt af van de hoeveelheid. Maak het niet te hoog, neem dan liever 2 schalen!