Kersentrifle

Kersentrifle

Smulweb imageSmulweb

Een kersentrifle om van te smullen. Laagjes met koekkruimels, verse kersen en mascarpone. Maak af met geroosterde amandelen.

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Bokkenpootjes

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kersentrifle op tafel.

  1. Klop de slagroom met de suiker tot het lobbig is.
  2. Spatel de slagroom door de mascarpone.
  3. Pureer 1/3 deel van de kersen en schep deze puree luchtig door het mascarponemengsel.
  4. Verdeel de helft van de koekkruimels over de glazen. Schep daarop een laagje kersen, de helft van het kersen-mascarponemengsel, de rest van de koekjes, de rest van het kersen-mascarponemengsel en daarop de rest van de kersen.
  5. Zet de glazen 30 minuten in de koelkast.
  6. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan en strooi ze vlak voor het serveren over de trifle.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Bakken Kersen Koekjes