- 100 g Sugarsnaps
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Roergebakken tilapia met mango en sugarsnaps op tafel.
- Maak de sugarsnaps schoon en kook ze in een pan met ruim kokend water en wat zout in 4-5 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef onder koud stromend water af.
- Schil de mango, snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snijd dit in stukken. Snijd de bosuitjes in stukken van 3-4 cm.
- Halveer de tilapiafilets in de lengte en snijd ze vervolgens in repen van 3 cm breed. Verhit de olie in een wok en roerbak de stukken tilapia 3 minuten op hoog vuur. Schep de bosuitjes erdoor en bak ze 1 minuut mee. Schep dan de mango en sugarsnaps erdoor.
- Roer het citroensap, de gembersiroop en de oestersaus door elkaar en schep dit door de vis. Verwarm het gerecht nog 2 minuten zachtjes door.