- 1 Avocado
- 4 tl imitatie kaviaar
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalmgarnalen tartaar met avocado op tafel.
- Snijd garnalen en zalm in kleine blokjes. Schil en verwijder de pit van de avocado. Snijd 2/3 van de avocado in kleine blokjes. Meng de garnalen, zalm en avocado.
- Knijp 1/2 limoen uit boven het mengsel en schep het geheel nogmaals goed om. Breng op smaak met peper. Roer 1 el olijfolie door het mengsel.
- Maak per bord een mooi, rond taartje met behulp van een kookring of aluminiumfolie. Druk goed aan en verwijder de kookring of aluminiumfolie.
- Leg op ieder taartje 1 el crème fraîche en 1 tl zalm-eitjes of imitatiekaviaar. Garneer met kleine plukjes dille, een schijfje limoen en eventueel een plakje avocado met een druppel limoensap.