Zalmgarnalen tartaar met avocado

Zalmgarnalen tartaar met avocado

Smulweb imageSmulweb

Smullen van deze heerlijke zalmgarnalen tartaar met avocado. Meng de garnalen, zalm, en avocado met olijfolie en limoensap. Maak per bord een taartje in een kookring, en serveer de crème fraîche en zalm-eitjes op het taartje. Garneer met kleine plukjes dille, limoenschijfjes en avocado.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado
  • 4 tl imitatie kaviaar

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalmgarnalen tartaar met avocado op tafel.

  1. Snijd garnalen en zalm in kleine blokjes. Schil en verwijder de pit van de avocado. Snijd 2/3 van de avocado in kleine blokjes. Meng de garnalen, zalm en avocado.
  2. Knijp 1/2 limoen uit boven het mengsel en schep het geheel nogmaals goed om. Breng op smaak met peper. Roer 1 el olijfolie door het mengsel.
  3. Maak per bord een mooi, rond taartje met behulp van een kookring of aluminiumfolie. Druk goed aan en verwijder de kookring of aluminiumfolie.
  4. Leg op ieder taartje 1 el crème fraîche en 1 tl zalm-eitjes of imitatiekaviaar. Garneer met kleine plukjes dille, een schijfje limoen en eventueel een plakje avocado met een druppel limoensap.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Avocado