Oosterse carpaccio

Oosterse carpaccio

Smulweb imageSmulweb

Deze Oosterse carpaccio met borrelkroepoek is zo gemaakt. Maak het sausje van bosui, gembersiroop, olie en citroensap en breng op smaak met enkele druppels tabasco. Verdeel de carpaccio over de borrelkroepoek en lepel het sausje erover. Garneer met reepjes bosui en stukjes gember. Serveer direct!

10 min bereiden

borrel

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Oosterse carpaccio op tafel.

  1. Roer in een kom ringetjes bosui, gembersiroop, olie en citroensap door elkaar en breng op smaak met enkele druppels tabasco.
  2. Leg borrelkroepoek op een schaal en verdeel de carpaccio erover. Druppel het sausje erover en garneer met reepjes bosui en stukjes gember. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees