De lekkerste brownies zacht en smeuig

De lekkerste brownies zacht en smeuig

Smulweb imageSmulweb

Romig, rijk en vol met chocolade - deze brownies zijn de perfecte verwennerij. Volg ons recept voor deze ultieme chocolade brownies en wij garanderen dat ze zacht en smeuïg worden.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke De lekkerste brownies zacht en smeuig op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Breng een wijde pan met een laagje water aan de kook.
  2. Snijd de boter in grote dobbelstenen en hak de chocolade grof. Doe de chocolade samen met de boter in een kom of klein pannetje en hang deze in een grote pan met kokend water. Laat de boter en chocolade zo au bain marie smelten.
  3. Doe de hele eieren en eidooiers in een beslagkom. Klop ze met een mixer tot ze schuimig zijn. Voeg het zout en de suiker toe en blijf kloppen tot er een dikke vla ontstaat.
  4. Roer de chocoladeboter door de eiervla en spatel er daarna zo luchtig mogelijk de bloem door.
  5. Schenk het beslag in het bakblik en bak de brownies in het midden van de oven in 35 – 45 minuten gaar.
  6. Laat de brownies afkoelen in de vorm en snijd ze daarna in blokken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake Brownies