Pizza calzone met gerookte zalm

Pizza calzone met gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Een pizza calzone met gerookte zalm die krokant gebakken is in de oven. Het deeg is gevuld met room, stukjes ui, plakjes gerookte zalm en veldsla. Een perfect gerecht voor alle pizza en zalm liefhebbers!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pizza calzone met gerookte zalm op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 225°C.
  2. Bereid het pizzadeeg volgens de instructie op de verpakking en voeg de kaas toe aan het pizzadeeg. Verdeel het deeg over 2 gelijke delen en rol ze uit tot 2 cirkels van ca. 20 cm in diameter.
  3. Bestrijk de deegcirkels met room. Snijd de uitjes in stukken en verdeel deze met de zalm en de veldsla over de deegcirkels. Besprenkel met wat olijfolie.
  4. Vouw de ronde deegcirkels dubbel en druk deze met de toppen van de vingers tegen elkaar.
  5. Bak de dubbelgevouwen Calzone in ca. 15 minuten in de oven krokant bruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pizza