Traditionele hachee

Traditionele hachee

Smulweb imageSmulweb

Zet deze traditionele hachee op tafel met een flinke portie aardappelpuree en rode kool. Dep de riblappen droog en braad het vlees aan met mosterd. Stoof daarna met uien, laurierblaadjes, kruidnagel, appelstroop, bouillonblokje, rode wijnazijn en rode wijn. Geniet van deze heerlijke stoofpot!

120 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Traditionele hachee op tafel.

  1. Dep de riblappen droog en wrijf ze in met bloem. Breng op smaak met zout en peper en wrijf in met grove mosterd. Snijd het vlees in blokjes.
  2. Snijd de uien in grote ringen.
  3. Verhit roomboter in een pan en braad het vlees aan. Voeg na 5 minuten de uien toe.
  4. Voeg laurierblaadjes, kruidnagel, appelstroop, rode wijnazijn, rode wijn, koekkruiden en het bouillonblokje toe zodra het vlees rondom bruin is.
  5. Vul aan met water tot het vlees net onder staat.
  6. Breng nog wat zout en peper aan en laat het geheel ongeveer vier uur pruttelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje