Thaise viscakejes (amuse)

Thaise viscakejes (amuse)

Smulweb imageSmulweb

Thaise viscakejes op tafel? Als amuse of met wat rijst als hoofd. Gember, rode peper, sojasaus en vissaus geven de vis een Aziatische touch. Lekker én leuk om te maken!

25 min bereiden

borrel

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 g Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Thaise viscakejes (amuse) op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  2. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil eraf. Pers de limoen uit.
  3. Hak de vis in heel kleine stukjes. Meng de vis in een kom met 1 eetlepel limoensap, limoenrasp, gember, vissaus, sojasaus, ei, maïzena en de helft van de bosui en rode peper.
  4. Vet een muffinvorm met holtes van 3-4 cm royaal in met roerbakolie en schep het vismengsel erin.
  5. Strooi de rest van de bosui en peperreepjes erover. Druppel er nog wat olie over.
  6. Bak de viscakejes in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses