Lamskroon met krokante korst en vadouvan saus

Lamskroon met krokante korst en vadouvan saus

Smulweb imageSmulweb

Mals lamskroon met een krokante korst en vadouvan saus. De kruidkorst geeft een extra dimensie aan de lamskroon, heerlijk in combinatie met de saus. Maak het gerecht helemaal af door het kort te gratineren in de oven.

45 min bereiden

hoofdgerecht

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Aardperen

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Lamskroon met krokante korst en vadouvan saus op tafel.

  1. Meng alles goed door elkaar.
  2. Breng geheel op smaak met zout en peper.
  3. Lamskroon evt ontvliezen, kort aanbakken in iets olie, afkoelen en hierop de kruidkorst aanbrengen en zorgen dat deze goed erop geplakt zit.
  4. Schuif voor het serveren in de oven op 180 graden gedurende 7 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen