Panini met gerookte zalm en geitenkaas

Panini met gerookte zalm en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Upgrade je lunch met deze heerlijke panini. Belegd met gerookte zalm, geitenkaas, tomaat, bosui en basilicum. Afgemaakt met pesto en geroosterd in een contactgrill.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Stokbrood knoflookboter
  • 100 g Heilbot

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Panini met gerookte zalm en geitenkaas op tafel.

  1. Snijd het stokbrood of de focaccia in vieren en snijd de stukken open.
  2. Bestrijk de snijvlakken dun met pesto en beleg de onderkanten met zalm, geitenkaas en tomaat.
  3. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven.
  4. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop.
  5. Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Panini