Gevulde portobello uit de oven

Gevulde portobello uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Paddenstoelenfans opgelet! Met dit bijgerecht gevulde portobello’s lijkt het net of je een hoofdgerecht voorgeschoteld krijgt. Een gevulde portobello met een mengsel van ui, spekblokjes, kaas en nog veel meer. Om je vingers bij af te likken.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevulde portobello uit de oven op tafel.

  1. Snijd de stelen van de portobello's en hak ze fijn. Leg de portobello's omgekeerd in een ovenschaaltje.
  2. Verwarm de olie en fruit de ui in circa 5 minuten zacht. Voeg spekblokjes, gehakte portobellostelen, knoflook en kruiden toe en bak nog een paar minuten op lage stand. Schep dit mengsel in een kom en laat afkoelen.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C.
  4. Meng de kaas door het paddenstoelenmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel dit over de portobello's en giet een beetje water in de ovenschaal.
  5. Bak de portobello's in circa 15 minuten gaar en bruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen