Zoetzure roerbak met verse groenten

Zoetzure roerbak met verse groenten

Smulweb imageSmulweb

Met deze zoetzure roerbak met verse groenten zit je altijd goed. Perfect voor een snelle doordeweekse maaltijd. Serveer met rijst en een omelet met ketjap.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zoetzure roerbak met verse groenten op tafel.

  1. Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Meng de bloem met wat peper en zout en haal de reepjes varkensvlees erdoor.
  3. Verhit 3 el van de olie in een wok en bak het varkensvlees rondom bruin in 2 minuten. Haal het vlees met een schuimspaan uit de wok en bewaar het in een kommetje.
  4. Doe de roerbakgroenten in de wok en roerbak ze ca. 3 min. tot ze beetgaar zijn. Voeg de zoetzure saus en de reepjes vlees toe en warm het gerecht goed door.
  5. Klop de eieren los met de ketjap. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak een omelet van de eieren. Rol de omelet op en snijd hem in dunne reepjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Ei Omelet