Heerlijke gevulde bladerdeegrolletjes met kaas en saucijzen

Heerlijke gevulde bladerdeegrolletjes met kaas en saucijzen

Smulweb imageSmulweb

Goudbruine bladerdeegrolletjes met kaas en saucijzen om van te smullen! Het vlees blijft in vorm door het voorzichtig ontdoen van de saucijsvelletjes. Lekker bij een aperitief of als borrelhapje.

15 min bereiden

borrel

20 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Heerlijke gevulde bladerdeegrolletjes met kaas en saucijzen op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Ontdooi de plakjes bladerdeeg.
  3. Haal voorzichtig het vel van de saucijzen af (het vlees moet in vorm blijven).
  4. Smeer de plakjes bladerdeeg in met het losgeklopte ei en leg op elk plakje bladerdeeg een plakje kaas. Verdeel hierover het saucijzenvlees.
  5. Snij elk plakje in 5 stukjes en leg de rolletjes plat op de bakplaat.
  6. Bak de rolletjes in 12-15 minuten goudbruin in het midden van de oven (afhankelijk van je oven).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas