Zalmbroodje van croissantdeeg

Zalmbroodje van croissantdeeg

Smulweb imageSmulweb

Een zalmbroodje van croissantdeeg is de perfecte snack voor bij de borrel. Gevuld met zalm uit blik, ketchup, mayonaise, ui, augurk en geraspte kaas. Zo lekker, dat wil je proeven! Bak ze volgens de aanwijzingen op het croissantdeeg pak.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 240 g Croissantdeeg

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zalmbroodje van croissantdeeg op tafel.

  1. Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van het croissantdeeg.
  2. Rol het croissantdeeg uit tot een grote lap en druk de naden aan.
  3. Meng de zalm uit blik met ketchup, mayonaise, een gesnipperd uitje en een fijngesnipperd augurkje.
  4. Smeer het zalm-mengsel uit over het croissantdeeg. Bestrooi met peper en zout en daarna met geraspte kaas.
  5. Rol het deeg aan de korte kant op tot een rol. Snijd deze rol in ongeveer 10-12 plakken en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat (een beetje platdrukken).
  6. Bak de plakken volgens de bereidingswijze op de verpakking van het croissantdeeg.
eet smakelijk