Gtipiti

Gtipiti

Smulweb imageSmulweb

Gtipiti, een heerlijk Grieks recept van fetakaas, paprika, olijfolie, basilicum en peterselie. Met een beetje pit van de fijngemalen peper en de zoetzure saus, perfect om te dippen of als beleg op een broodje.

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 10 g Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gtipiti op tafel.

  1. Snijd basilicum, paprika en peterselie heel fijn.
  2. Prak fetakaas in een bol fijn met een vork.
  3. Voeg olijfolie toe in kleine scheutjes al roerend tot een gladde pasta. Een staafmixer werkt ook goed.
  4. Voeg fijn gehakte peper, basilicum, peterselie, paprika en zoetzure saus toe en roer alles goed door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kruiden Sauzen