Dooiers van tzatziki

Dooiers van tzatziki

Smulweb imageSmulweb

Zet deze griekse specialiteit in een nieuw jasje met deze fantastische dooiers van tzatziki in een alginaatbad. Een perfect hapje die jouw gasten zal blijven verrassen.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 5 g Natrium Alginaat
  • 6 g Natrium Alginaat

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Dooiers van tzatziki op tafel.

  1. Maak een alginaatbad door alle alginaat met een staafmixer op te lossen in 500 mL water.
  2. Meng alle ingrediënten, behalve de alginaat, in een ruime kom en roer het geheel tot een glad mengsel. Dit is het tzatzikimengsel.
  3. Maak dooiers van het tzatzikimengsel door het voorzichtig met een eetlepel in het alginaatbad te scheppen.
  4. Laat de dooiers 5-8 minuten geleren in het bad.
  5. Schep de dooiers er dan voorzichtig uit en dompel ze even in schoon water.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen