Vis ovenschotel

Vis ovenschotel

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke vis ovenschotel waar je gegarandeerd van zult genieten! Met blokjes vis, aardappeltjes, kaas en smaakvolle kruiden. Alles wordt bedekt met een mengsel van peterselie, basilicum, olijfolie, kappertjes, ansjovisfilets en mosterd, voordat het de oven ingaat.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 20 g Basilicum
  • 100 g Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Vis ovenschotel op tafel.

  1. Vet een ovenschaal in. Verdeel de helft van het zakje aardappels over de bodem van de schaal.
  2. Verdeel de visblokken over de aardappels.
  3. Maak in de hakmolen een mengsel van peterselie, basilicum, olijfolie, kappertjes, ansjovisfilets en mosterd (niet te fijn). Verdeel dit mengsel over de vis.
  4. Verdeel de rest van de aardappels over het vismengsel. Strooi de kaas er overheen.
  5. Bak het gerecht in het midden van de oven op 180 graden tot het gaar en lichtbruin is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel