- 1000 g Witlof
- 250 g Perzik op sap
- 75 g 48+ kaas
- 62.5 g Crème Fraîche
- 1 snufje Zout
- 1 snufje Peper zwart
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Romige witlof met perzik op tafel.
- Was de witlof en snijd de stronk eraf. Snijd de witlof in stukjes. Kook de witlof bijna gaar in ca. 10 minuten.
- Laat intussen perzikschijfjes uitlekken in een zeef.
- Verwarm de grill op de hoogste stand voor. Rasp de kaas.
- Giet de witlof af en schep creme fraiche en perzikschijfjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
- Schep de witlof in een ovenschaal en strooi er kaas overheen.
- Zet de ovenschaal in het midden van de grill en laat de kaas lichtbruin kleuren in ca. 5 minuten.