Sauerkraut mit bratwurst

Sauerkraut mit bratwurst

Smulweb imageSmulweb

Breng de smaak van Duitsland naar je bord met Sauerkraut mit Bratwurst. De combinatie van zuurkool, ui, witte wijn en bouillon maakt de zuurkool lekker zacht en vol van smaak. Bak de bratwurst en serveer met het gare zuurkool mengsel en stokbrood.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Sauerkraut mit bratwurst op tafel.

  1. Pel en snipper de ui. Smelt 25 g boter in een braadpan en fruit de ui zachtjes glazig.
  2. Giet de zuurkool af en schep de kool door de ui. Voeg de bouillon en de wijn toe.
  3. Prik de braadworsten hier en daar in en leg ze op de zuurkool. Smoor de zuurkool in ca. 30 minuten afgedekt zachtjes gaar.
  4. Neem na ca. 15 minuten de braadworsten uit de pan.
  5. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de braadworsten rondom bruin.
  6. Snijd het stokbrood in 4 stukken en snijd ze open.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees